controller

Tervetuloa blogiimme!

Videospieler

Tämä blogi on omistettu suomalaisille videopeleille. Olitpa vasta tutustumassa pelien maailmaan tai kokenut konkari, löydät täältä tietoa pelistä kuin pelistä. Meidän tarkoituksemme on innostaa sekä jakaa tietoa pelaajien kesken, mitä nyt pelataan, mikä on uusin innovaatio pelimaailmassa ja kuinka voit parantaa omaa osaamistasi. Suomalaisia videopelejä löytyy netistä jo tuhansia. Jokainen tarina ja tehtävä on luotu yksilöllisesti pelaajaa ajatellen. Löydät täältä ideoita mitä pelata seuraavaksi, ja mikä ehkä sopisi sinulle. Hae jännitystä tai vain rauhallista ajanvietettä! Blogimme auttaa sinua navigoimaan pelimaailman läpi niin, että löydät varmasti jokaiseen tilanteeseen sopivan ajanvietteen. Pelasitpa sitten tosissasi tai vain harrastuksena, me kerromme missä parhaat pelit tapahtuvat ja kuinka pääset mukaan pelien kiehtovaan maailmaan. Suomalaisten kehittämät, kansainväliset pelit löydät täältä arvostelujen kera.

 

Video-Game-Wallpaper

Suomalaisten videopelien värikäs maailma

Viimeisten vuosikymmenten aikana videopelaaminen on kehittynyt kieroonkatsotusta ja vähätellystä ajanvietteestä yhdeksi suosituimmista harrastuksista, ja joillekin lahjakkaimmista pelaajista siitä on muodostunut niin rahallisesti kuin henkisestikin palkitseva ammatti, mistä tuskin osasivat unelmoida edes kotimaisen videopelaamisen mielikuvituksekkaimmat visionäärit – vaikkapa 80-luvulla kotimaisia klassikkopelejä, kuten Mehulinjan ja Raharuhtinaan suunnitellut Simo Ojaniemi. Nuo varhaiset taidonnäytteet ovat tänä päivänä jääneet historian hämärään ja samoin on parasta aikaa käymässä myös ajastaan jälkeen jäänneille ja romukoppaan joutaville näkemyksille, joihin kuuluu videopelaamisen katselu nokanvartta pitkin. Death Rallyn ja Max Paynen jälkeisessä maailmassa tuskin kukaan järkevä ihminen väittää videopelaamisen olevan ohimenevä trendi. Syytä ei ole muutenkaan vähätellä pelien merkitystä niin ihmisten ajanvietteenä kuin taloudellisesti merkittävänä viihteen lajina, joka on oikeastaan vasta lapsenkengissä ja jolta on lupa odottaa vielä paljon.

Videopeleistä videopelaajille, videopelaajilta

Tässä suomalaisille videopeleille omistetussa blogissa pyrimme omalta osaltamme avaamaan videopelaamisen tarjoamia mahdollisuuksia entistä suuremmalle ihmisjoukolle, mutta myös samalla kertomaan erityisesti kotimaisen videopelaamisen merkkihetkistä. Haluamme sisällyttää mukaan niin vauhdikkaan ja monivaiheisen historian kuin kutkuttavan ja kuplivan nykyhetkenkin, tietenkään unohtamatta sen lupaavana avautuvaa, mahtavaa ja mahdollisuuksien täyteistä tulevaisuutta, joka kiinnostaa jokaista itseään kunnioittavaa kotimaista videopelaajaa – olipa hänen suosikkinsa sitten Remedyn Quantum Break tai Mindfield Gamesin P-O-L-L-E-N. Blogimme kertoo sinulle kaiken kotimaista videopelaamista koskevan tiedon aina klassikopelien kuten FlatOutin tai Pain to Killin arvosteluista Angry Birdsin, Cities: Skylinesin ja Clash of Clansin kaltaisten megamenestyjien maailmanvalloituksesta kertoviin reportaaseihin. Blogimme on portaali suomalaisen videopelimaailman ytimeen ja asiantuntevia alan harrastajien tuottamia artikkeleita lukemalla pysyt vaivattomasti jyvällä siitä, mitä tämän päivän suomalainen videopelaamien tarkoittaa niin meillä kuin maailmallakin.